Goed doel: Afrikaanse dag voor Rumogne

wilfried-rumonge.jpg

Afrika en Wilfried De Graef: al jaar en dag twee handen op één buik.

Wilfried is eigenlijk al vanaf het begin betrokken bij Compagnie Emmaüs en actief lid van de Vlaamse Dovengemeenschap. Niet alleen doet hij hier binnenshuis honderd en één dingen, hij is ook aandachtsbegeleider van enkele van onze cliënten en medeorganisator van verschillende evenementen.

Al jaren gaat hij samen met andere mensen en met zijn echtgenote Jenny naar Afrika om de plaatselijke dovengemeenschap te helpen, te ondersteunen. Zo helpen ze bij het uitbouwen van een coöperatie bestaande uit een schrijnwerkerij, een naaiatelier en een meubelmakerij. En zo zijn er nog verschillende projecten in Vlaanderen en Afrika op te sommen waar Wilfried aan meewerkt.

Voor deze projecten wil hij bekendheid en fondsen verwerven. Zo organiseert hij op 4 februari 2017  een actie voor dovengemeenschappen in Midden-Afrika in samenwerking met de oud-leerlingenbond 'Vrienden van Vader Triest'.

Op het programma staat enerzijds een eetfestijn waarbij men de keuze heeft tussen stoofvlees of vol-au-vent met frietjes en/of pannenkoeken of fruitsla. Anderzijds een kennismaking met de 'Oost-Midden Afrikaanse Cultuur' aan de hand van workshops. Dit alles gaat door in onze gebouwen in de Van den Heckestraat 43 te Ledeberg.

Interesse?
Datum: 4 februari 2016
Wanneer: Vanaf 12u
Inschrijven kan via: wilfried@dovencentrum-emmaus.be
Verder informatie is te vinden op: www.facebook.com/events/1305665602840772/