Paling voor het goede doel

Feest van de solidariteit

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de organisatie vzw 'Palingfestival - Mariekerke' ook tijdens het komende Pinksterweekend van 19, 20 en 21 mei 2018 opnieuw een feest van de solidariteit. Klik hier voor de officiële brochure.

Drie dagen lang kan iedereen die het wenst zich te goed doen aan de lekkernij paling in het groen (naar origineel Mariekerks recept), waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan verscheidende caritatieve en socio-culturele initiatieven.

Ook komende editie zullen zo'n 600 vrijwilligers zich volledig belangeloos inzetten om de hongerigen te spijzen en aldoende de kas van menige instelling enigszins te spekken.

Met de ter beschikking gestelde donatie van een eerder editie werd voor Compagnie Emmaüs bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe wagen mogelijk gemaakt, terwijl er uiteraard nog tal van andere investeringen mogelijk zijn om onze werking nog verder te ondersteunen en te verbeteren.

Promotiedag

We willen de geïnteresseerden in het bijzonder wijzen op het feit dat zaterdag 19 mei 2018 een speciale promotiedag is. Voor elke aangekochte portie paling in het groen ontvangt men een gratis ticket voor een boottochtje op de Schelde of een rit met de "ludieke" tram doorheen Mariekerke.

Handje toesteken

Indien u geïnteresseerd bent om tezamen met de vrijwilligers van Compagnie Emmaüs de handen uit de mouwen te steken op dit grootse feest van solidariteit, kan u dit altijd aan ons laten weten, voor komende editie en/of voor toekomstige edities.