Wat doen wij

Onze moedervoorziening bevindt zich in de Van Heckestraat 43, 9050 te Ledeberg, een deelgemeente van Gent. Hier hebben wij een Home, waar mensen met een auditieve en/of bijkomende handicap wonen. Op dit adres is ook een dagcentrum gevestigd. Hier kunnen mensen (met handicap) overdag komen voor activiteiten. Binnen ons dagcentrum richten we ons ook op mensen zonder auditieve handicap.

De Dienst Inclusieve Ondersteuning (DIO) begeleidt mensen met een auditieve en/of bijkomende handicap die zelfstandiger wensen te wonen. Begeleiding is er om hen te helpen in het dagdagelijks leven.

Verder doen we nog veel meer; zo bieden wij hulp onder Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (RTH), organiseren wij activiteiten binnen ons ontmoetingscentrum, kan men een aantal nachten per jaar blijven slapen in onze logeerkamer, …

Deze uitleg is in een notendop, onder ‘ons aanbod’ wordt meer uitleg gegeven over wat wij doen. Wij willen daarbij ook benadrukken dat we een open voorziening zijn. Bij vragen of opmerkingen ontvangen wij de mensen graag of staan hen telefonisch te woord.