Varen voor Emmaüs

Vaar met ons mee!

De familie van bewoner Karel organiseert op 11 augustus 2018 een spectactulair waterevenement ter ondersteuning van de werking van Compagnie Emmaüs.

Het gebeurt niet zo vaak dat de familieleden van onze bewonders zelf het heft in handen nemen om een kasactie op touw te zetten, ten einde geld in te zamelen voor onze werking. Daarom zijn we natuurlijk des te blij verrast dat het gezin van onze bewoner Karel spontaan heeft besloten om de fascinatie voor watersporten te combineren met een actie voor Compagnie Emmaüs.

Concreet wordt iedereen warm uitgenodigd om aanwezig te zijn op 11 augustus 2018 voor een gezellige dag aan het water, waarbij voor iedereen -groot én klein- uiteenlopende activiteiten zullen worden voorzien. U zal kunnen kiezen tussen waterskiën, wakeboarden of funtubenEn voor de minder avontuurlijke types zal er gewoon een (snel of traag) boottochtje kunnen worden gemaakt. We weten zelf niet goed wat die termen (wakeboarden of funtuben) allemaal inhouden, maar kunnen u slechts aanraden om het zelf aan den lijve te komen ondervinden!

funtuben.jpg

Diegenen die liever de voeten op het droge houden, zullen langs de kant kunnen genieten van een hamburger, een pannenkoek en/of een verfrissend drankje. Als kers op de taart zal er ook een een wedstrijd gehouden worden, waarbij u een waterpretnamiddag voor 4 personen zal kunnen winnen op!

Dit klinkt als een niet te missen dag!

Praktische informatie

Iedereen is op 11 augustus 2018 welkom vanaf 10u tot zolang de zon schijnt. Er wordt afgesproken aan de Schelde in Zingem. Volg hiervoor de weg naar de Schoolstraat in Zwalm (klik hier) en eenmaal ter plekke zal u zonder problemen de plaats van afspraak tegemoet kunnen rijden.

Vanuit organisatorisch oogpunt wordt iedereen in de mate van het mogelijke gevraagd om per e-mail (els.smis@telenet.be) of via Facebook (klik hier) zijn of haar aanwezigheid te melden. Maar ook personen die niet op voorhand hebben ingeschreven mogen de dag zelf sowieso nog opdagen.

Maak de borst maar nat voor deze geweldige dag ten voordele van Compagnie Emmaüs.

We hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten.